Privacy Statement en Cookie beleid

Privacy Statement en Cookie beleid Yu-Vino

De webshop yu-vino.nl respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Overzicht doeleinden gegevensverwerking

Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde gedragscode, uw persoonsgegevens door deze website beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Deze Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van cookies op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen. Wij verzenden nooit reclameboodschappen naar uw mailbox wanneer u niet vooraf heeft aangegeven dergelijke berichten te willen ontvangen. U kunt op ieder moment aangeven dat u geen informatie meer wilt ontvangen.

Cookies

Cookies zijn stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Websites maken gebruik van cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Het gebruik van cookies is erg belangrijk voor het goed laten draaien van deze webshop, maar ook cookies waarvan je niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics) zijn zeer belangrijk. Wij proberen onze webshop continu te verbeteren en in dit proces maken wij veelvuldig gebruik van de input van onze bezoekers. Onze cookies geven deze webshop informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser echter ook zo instellen dat u bij deze website geen cookies ontvangt.

Deze website verkoopt uw gegevens niet

Uw persoonlijke gegevens zullen door deze webshop nooit aan derden verkocht worden en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld worden die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en (door ons ingeschakelde) derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Websites van derden

Deze Privacy Statement is niet van toepassing is op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Vragen en wijzigingen

Indien u nog vragen mocht hebben over deze Privacy Policy, dan kunt u te allen tijde een e-mail (info@yu-vino.nl) sturen. Onze medewerkers helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U hebt nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens.

Mocht er een wijziging van onze Privacy Policy nodig zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie!