Bezit u een horecagelegenheid of bent u verantwoordelijk voor de inkoop van wijn? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren onze wijnen aan de vakhandel, restaurants, discotheken, cafe’s, hotels en bedrijven. Uiteraard kunt u uw zakelijke bestelling via onze website invoeren.

Bent u echter geïnteresseerd in het afnemen van wijn in grotere volumes? Neem dan contact met ons op. Al vanaf 5 dozen kunnen wij u vrijblijvend een passend voorstel doen.

Ook voor Relatiegeschenken & Kerstpakketten

Eindejaarsgeschenken, kerstpakketten of relatiegeschenken nodig? Neem contact met ons op. Ook indien u speciale wensen heeft!

Wijnproeverijen op locatie

Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Jubileum? Er zijn meer dan genoeg redenen om eens te genieten van een wijnproeverij. Gezellig met collega’s, familie en/of vrienden. YU-Vino biedt u heerlijke kwaliteitswijnen aan tijdens deze sfeervolle wijnproeverij, die volledig naar uw eigen smaak en budget is aan te passen. U kunt het zo uitgebreid en exclusief maken als u maar wilt en kan op iedere door u gewenste locatie in heel Nederland.

De prijs is vanaf € 15,- per persoon exclusief reiskosten.

– We presenteren zes wijnen die we van tevoren afstemmen. Zo kan er bijvoorbeeld een witte wijn avond worden georganiseerd of een combinatie van wijnen.
– We serveren bijpassende hapjes.
– We zorgen voor voldoende glazen, tafelkleden en waterkaraffen.
Jij zorgt voor minimaal acht deelnemers die ouder zijn dan 18 jaar en voor een locatie.
Samen maken we er een gezellige wijnproeverij van!

Wijn bestellen
Heeft een wijn jouw hart veroverd? Natuurlijk kun je de wijnen na de proeverij kopen. De wijnen worden per doos van zes flessen tegen een voordelige actieprijs aangeboden. De samenstelling van de doos bepaal jij, alle combinaties zijn mogelijk. Bestellingen worden gelijk of later op één locatie afgeleverd.

Origineel geschenk
Iemand verrassen met een wijnproeverij? Dat kan! De wijnproeverij is een fantastisch cadeau om te geven of te krijgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

YU-Vino is niet bang voor lastige vragen. Stel ze gerust, we bijten echt niet.

E-mail: info@yu-vino.nl
Telefoonnummer: +31 6 29 451 667

Bekijk onze bestsellers!