Klantenservice van Yu-Vino

Wij zijn onze klanten graag goed van dienst. U kunt ons bij vragen altijd bellen op 06 29 451 667. Maar misschien vindt u hieronder al het antwoord op uw vraag. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden voor u op een rijtje gezet, zodat u direct weet waar u aan toe bent!

Wat zijn de zakelijke gegevens van Yu-Vino?

Yu-Vino

Telefoon: 06 294 516 67
E-mail: info@yu-vino.nl

KvK-nummer: 58156739
btw-nummer: 1326.95.492.B.02

Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief btw.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden van Yu-Vino kunt u hier lezen.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle vermelde prijzen zijn exclusief €5,00 bezorg/verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal af te leveren flessen. De verzendkosten worden automatisch bij uw bestelling weergegeven en berekend. Het overzicht van de verzendkosten kunt u hier bekijken.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Graag informeren wij u over de levertijd. Van moment van het plaatsen van uw bestelling tot aflevering zal binnen maximaal 48 uur zijn.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

In deze webshop kunt u veilig online betalen via uw eigen bank met iDeal.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Herroepingsrecht bij online aankopen

Bij online aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte instructies.

Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. binnen 30 dagen terug.

Retourneren van online aankopen

U mag uw online aankoop pas retourneren aan Yu-Vino indien u schriftelijk aan Yu-Vino heeft gemeld dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. U kunt dit per e-mail melden aan info@yu-vino.nl. Vermeld daarbij zoveel mogelijk gegevens: in ieder geval het ordernummer en uw klantgegevens.

U dient de producten, nadat u uw schriftelijk melding heeft ingediend, uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen. Wij willen u vragen uw aankoop met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Yu-Vino retourneren. De kosten van deze retourzending komen voor uw rekening. Na een correcte retourzending zal Yu-Vino binnen 30 dagen het door u betaalde totaalbedrag (incl. verzendkosten) aan u terugbetalen.